Online psykoterapi

Online terapi giver mulighed for, at du kan gå i et forløb og få den støtte, du har brug for, uden at du behøver at møde fysisk op i Fortunstræde. Det kan være, at du er i selvisolation og venter på en negativ covid-19 test, at du bor langt fra København, eller at du er inde i en periode, hvor du har svært ved at gå udenfor. Det giver også mulighed for, at du kan kombinere terapi med rejser.

Forskning viser, at der er gode resultater med online terapi. Det går også fint i tråd med, at der er stor kundetilfredshed.

Det forgår på samme måde, som hvis vi sad i samme rum, men med den enkelte undtagelse, at du ikke kommer til at lave nogle af de fysiske øvelser, som jeg ellers nogle gange benytter inden for psykodynamiske og kropsdynamiske terapi.

Det praktiske

Link: Du vil få tilsendt en e-mail med et link til det program, jeg bruger.

Forberedelse: Før vores aftale, skal du åbne linket fra en computer og tillade brug af kamera og mikrofon.

Find et godt sted: Det er vigtigt, at du er et sted, hvor du føler dig godt tilpas, og hvor du ikke bliver forstyrret undervejs. På den måde får du mest ud af samtalen

Referencer

Hvad siger andre

5/5
Det har på mange måder været en stor oplevelse at gå i terapi hos Rikke. Jeg er blevet meget klogere på mig selv. Det er en rejse, som alle burde unde sig selv.
kvinde_anonym
Sarah, 45
5/5
Det har været nogle virkelig gode samtaler, som har hjulpet mig videre i livet. Rikke er nem og god at snakke med og giver dig en chance for at kunne komme ud med, hvad du vil.
kvinde_anonym
Mie, 15
5/5
Jeg ved nu i langt større grad, hvor stor en effekt min opvækst har haft på mig. Dette har gjort det muligt at for mig at opnå en større forståelse af mig selv.
mand_anonym
Tobias, 28
Telefonsamtale

Gratis forsamtale (15 min.)

Jeg tilbyder en gratis forsamtale på ca. 15 min, som kan give dig en forsmag på, hvad du vil få ud af et terapeutisk forløb hos mig. Du vælger frit, om du har lyst til at booke en tid herefter.

Mobil

Stærmose Psykoterapi