Du er altid velkommen 

Du er altid velkommen til at ringe til mig og få en uforpligtende snak. Forsamtalen på ca. 15. min. er gratis. Du vælger frit, om du har lyst til at booke en tid herefter. Hvis din situation ikke er noget, som jeg kan hjælpe dig med, vil jeg meget gerne guide dig videre, så du får den støtte, du har brug for.

Priser: Individuel terapi

  • Telefonisk forsamtale (15 min.): 0,-
  • Individuel: 1050,-
  • 5-turskort: 4500,-
     

Priser: Studerende på SU

  • Telefonisk forsamtale (15 min.): 0,-
  • Samtale: 750,-

Betaling 

Betaling foregår på MobilePay til 442146 eller kontant. 

Afbud

Afbud eller ændring af tid skal det ske senest 24 timer før vores aftale. Ved afbud senere betales fuldt honorar for den aflyste tid, da det kun sjældent lader sig gøre at afsætte tiden med så kort varsel.

 

Referencer

Hvad siger andre

5/5
Det har på mange måder været en stor oplevelse at gå i terapi hos Rikke. Jeg er blevet meget klogere på mig selv. Det er en rejse, som alle burde unde sig selv.
kvinde_anonym
Sarah, 45
5/5
Det har været nogle virkelig gode samtaler, som har hjulpet mig videre i livet. Rikke er nem og god at snakke med og giver dig en chance for at kunne komme ud med, hvad du vil.
kvinde_anonym
Mie, 15
5/5
Jeg ved nu i langt større grad, hvor stor en effekt min opvækst har haft på mig. Dette har gjort det muligt at for mig at opnå en større forståelse af mig selv.
mand_anonym
Tobias, 28
Telefonsamtale

Gratis forsamtale (15 min.)

Jeg tilbyder en gratis forsamtale på ca. 15 min, som kan give dig en forsmag på, hvad du vil få ud af et terapeutisk forløb hos mig. Du vælger frit, om du har lyst til at booke en tid herefter.

Mobil

Stærmose Psykoterapi